Bursa Yıldırım’da fahiş fiyat denetimleri sürüyor

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığını korumak ve güvenli alışveriş yapabilmelerini sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

İlçe genelinde gıda ve temel tüketim ürünlerine yönelik haksız fiyat artışı denetimi yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerdeki ürün raflarındaki etiketleri kayıt altına alıyor ve fahiş oranda fiyat artışı yapılıp yapılmadığını tespit ediyor. Marketlerde yapılan denetimlerde, ürünlerin reyondaki etiket fiyatlarıyla kasadaki fiyatları karşılaştırılarak, fiyatların da haksız artışa giden marketler hakkında ise ‘Tüketici Kanunu’ gereği yasal işlem başlatılıyor.

‘DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırımlıların sağlıklarını korumak, fırsatçılığın önüne geçmek ve haksız kazancı engellemek için Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yoğun mesai harcadığını dile getirdi. Başkan Yılmaz, fiyat artışı tespit edilen işletmelerde ise yasal işlem sürecini başlattıklarını belirterek, denetimlerin aralıksız süreceğini kaydetti.

By Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - Jokerbet - Canlı maç izle - iddaa tahminleri - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Hızlı Resim - Antalya haberleri - Instagram ücretsiz yorum - fue hair transplant - Acibadem - 7dak - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay -