Bursa Büyükşehir yaraları sarıyor

BURSA (İGFA) – AFAD’ın kontrolünde deprem bölgelerinden bölgeden tahliye edilen depremzedeler Bursa’da adeta kendi evlerinde gibi karşılanırken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de yardımların ulaştırılması noktasında önemli çalışmalara imza atıyor. Şehre gelen depremzedeleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, tek sermayesi sevgi olarak hayata geçirilen Kardeşlik Mağaza’sıyla sıkıntılara bir nebze de olsa çare oluyor.

Gönüllüler tarafından getirilen yeni eşyalar, yaş gruplarına ve bedenlerine göre mağaza konseptine uygun şekilde hazırlanırken, afetzedeler deneyerek ve beğenerek seçtikleri tüm ihtiyaçlarını gönül rahatlığı ile alabiliyor. Mağazaya şimdiye kadar 7 bin 200 aile başvuru yaparken, ortalama 4 kişiden hesaplandığında yaklaşık 28 bin 800 depremzedenin ihtiyacı, gönüllülerin bağışları ve Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonu ile’ temin edilmiş oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, depremin yaralarını bir an önce sarmak için ilk günden beri canla başla çalıştıklarını söyledi. Hem deprem bölgesinde kalan hem de Bursa’ya gelen afetzedelere sahip çıkmaya çalıştıklarını belirten Başkan Aktaş, Bursa’daki tüm depremzedelerin kendilerine emanet olduğunu ifade etti.

By Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - Jokerbet - Canlı maç izle - iddaa tahminleri - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Hızlı Resim - Antalya haberleri - Instagram ücretsiz yorum - fue hair transplant - Acibadem - 7dak - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay -