Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.08%
Bitcoin
107.997,40 USDT
eth
ETH
-0.36%
Ethereum
2.512,26 USDT
bch
BCH
0.11%
Bitcoin Cash
483,92 USDT
xrp
XRP
1.01%
Ripple
2,24 USDT
ltc
LTC
0.33%
Litecoin
86,59 USDT
bnb
BNB
-0.08%
Binance Coin
654,77 USDT
sol
SOL
-0.28%
Solana
147,50 USDT
avax
AVAX
-0.10%
Avalanche
17,80 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Konya Stadyum-Şehir Hastanesi Tramvayı’nda ikinci etap hazırlığı

Konya Stadyum-Şehir Hastanesi Tramvayı’nda ikinci etap hazırlığı

featured
service

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak Stadyum-Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nın ikinci etabının temeli atılıyor.

KONYA (İGFA) – Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Stadyum–Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nin toplamda 21.1 kilometre uzunluğa sahip olacağını belirterek, projenin ilk etabı olan 11.1 kilometrelik Şehir Hastanesi-Yeni Sanayi Sitesi arasındaki yapım çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi olarak hızla sürdürdüklerini hatırlattı.

Projenin ikinci etabı olan 10 kilometrelik Yeni Sanayi-Stadyum arasındaki yatırımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılacağını kaydeden Başkan Altay, “Stadyum-Şehir Hastanesi Tramvay Hattımızın ikinci etabının temelini Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla 7 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’te stadyum yanında atacağız. Hem yapımı devam eden banliyö hattımızla hem de Stadyum-Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ile Konya’mızın ulaşım altyapısı daha da güçlenecek. Bu önemli yatırımlar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Altay, tüm Konyalıları 7 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’te Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda düzenlenecek temel atma programına davet etti.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.
Giriş Yap

Fresh Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -