Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. “Deniz Kabuğu 2” ziyaretçilerini bekliyor

“Deniz Kabuğu 2” ziyaretçilerini bekliyor

featured
service

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Seka Kâğıt Müzesi, sanatseverleri bir araya getiren keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda sanatçı Mehmet Aka’nın doğaya olan sevgisini ve çevre duyarlılığını sanatla ifade ettiği “Deniz Kabuğu 2” sergisi SEKA Kâğıt Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu.

DENİZ KİRLİLİĞİNE DİKKAT ÇEKİYOR

Denizlerin kirletilmesine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan sergide, sahillerde bulunan deniz kabuklarının yanı sıra doğadan toplanan kuru ağaç dalları ve geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşan çok sayıda özgün eser yer alıyor. Doğal ve atık materyallerin sanata dönüşerek izleyiciyle buluştuğu sergi, sürdürülebilirliğe ve geri dönüşümün önemine de güçlü bir vurgu yapıyor.

Deniz kabuklarının estetik detaylarının öne çıktığı sergide, ziyaretçiler hem doğanın güzelliğini hem de çevresel sorunlara dair güçlü bir mesajı bir arada deneyimleme şansı buluyor.

18 MAYIS’A KADAR ZİYARETE AÇIK

SEKA Kâğıt Müzesi’nde 18 Mayıs tarihine kadar açık olacak olan “Deniz Kabuğu 2” sergisi saat 10.00-17.00 saatleri arasında sanatseverleri ağırlayacak. SEKA Kâğıt Müzesi denize, doğaya ve geri dönüşüme gönül veren herkesi bu anlamlı sergiye bekliyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.
Giriş Yap

Fresh Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -