Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. BTÜ Marmara Kariyer Fuarı’nda büyük ilgi gördü

BTÜ Marmara Kariyer Fuarı’nda büyük ilgi gördü

featured
service

BURSA (İGFA) – Öğrenciler, Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla staj ve istihdam fırsatları için bir araya geldi. Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve 14 üniversitenin iş birliğinde düzenlenen fuara BTÜ’dençok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler, Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla staj ve istihdam fırsatları için bir araya geldi.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde 28-29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen fuarın açılışına katılan BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, öğrencilerin ve işverenlerin yoğun ilgi gösterdiği BTÜ standını ziyaret etti. Rektör Çağlar, BTÜ’nün kariyer planlamasına verdiği önemi vurgulayarak, “Öğrencilerimizin kariyer gelişimini birinci sınıftan itibaren destekliyoruz. Mezun ve sektör mentörleriyle öğrencilerimize yol gösteriyor, İşletmede Mesleki Eğitim Programı ile sektöre hazır bireyler yetiştiriyoruz. Bu yaklaşımımızın ürünü olan ‘BTÜ Kariyer Modeli’ Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından tescillendi. Mezunlarımızın ilk yıl istihdam oranı yüzde 90, işveren memnuniyet oranı ise yüzde 92,5 düzeyinde olması kariyer ” dedi.

Rektör Çağlar, MARMARAKAF’ın öğrenciler için önemli fırsatlar sunduğunu belirterek, “Fuarda 1500’den fazla firma yer alıyor. Öğrencilerimiz, hem iş dünyasından profesyonellerle tanışma hem de kariyer hikâyelerini dinleme şansı yakalayacak. Staj ve iş kapıları bu fuarla aralanacak. Proje başarılarıyla adından söz ettiren BTÜ’lü öğrencilerimizin fuarda firmalar ile görüşerek iş dünyasına yönelik faydalı bağlantılar kuracaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.
Giriş Yap

Fresh Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -