Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0.10%
Bitcoin
110.772,36 USDT
eth
ETH
-0.33%
Ethereum
4.285,37 USDT
bch
BCH
-0.57%
Bitcoin Cash
603,02 USDT
xrp
XRP
1.83%
Ripple
2,87 USDT
ltc
LTC
0.65%
Litecoin
113,78 USDT
bnb
BNB
1.41%
Binance Coin
878,40 USDT
sol
SOL
1.81%
Solana
206,49 USDT
avax
AVAX
-0.05%
Avalanche
24,53 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İçişleri’nden eğitim genelgesi

İçişleri’nden eğitim genelgesi

featured
service

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için öğrencilerin huzur ve güven içinde eğitim alabilmeleri amacıyla asayiş ve trafik tedbirlerini içeren bir genelge yayımladı. Genelgede, okul servis denetimlerinin artırılması, trafik eğitimleri, uyuşturucuyla mücadele ve güvenlik kameraları gibi önlemler öne çıktı.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanlığı, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla asayiş ve trafik tedbirlerine ilişkin bir genelge yayımladı. Genelgede okul güvenliği ve trafik düzenlemelerine yönelik kapsamlı önlemlere yer verildi.

Genelgenin ayrıntılarını sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, genelgede okul servis araçları, şoförler ve rehber personellere yönelik denetimlerin artırılacağı, okul giriş-çıkış saatlerinde trafik ekipleri, yaya geçitleri ve hız kurallarına yönelik denetimlerini sıklaştıracağı, şoförler, rehber personel, öğretmenler, öğrenciler ve velilere trafik konulu eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1964685962195440095

Yeni eğitim öğretim dönemidne öğrencilere kişisel güvenlik, suçtan korunma, siber güvenlik ve trafik konularında eğitimlerin verileceğini duyuran Bakan Yerlikaya, uyuşturucu ile mücadelede okul yöneticileri, öğretmenler, STK temsilcileri ve velilere uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirmeler yapılacağını kaydetti.

Okul çevrelerinde güvenlik kameralarının kurulumunun süreceğinin belirtildiği genelgede internet kafe ve oyun salonları gibi iş yerlerine yönelik denetimler artırılacağı belirtildi.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında, “Yeni eğitim öğretim yılının aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve okul yöneticilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.
Giriş Yap

Fresh Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Kastamonu Haber - Nazlım Cafe - İqos